Δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 80€ και άνω

Σχετικά με εμάς

Μεγαλώσαμε σε επαρχιακή αγροτική οικογένεια ακολουθώντας από πολύ μικρή ηλικία την καλλιέργεια και την συγκομιδή της ελιάς.
Πρεσβύτεροι αυτής της αλυσίδας είναι οι γονείς και οι παππούδες μας.

Όντας 5η γενιά πάνω στην καλλιέργεια και την συγκομιδή της ελιάς , θέλουμε μέσω καινοτόμων αποφάσεων να παντρέψουμε την παράδοση με την γαστρονομία, καταφέρνοντας να πετύχουμε τον στόχο μας ο οποίος είναι ένας και μοναδικός.

To ελαιόλαδο «ΛΙΟΚΑΡΠΟΣ» να φτάσει σε κάθε τραπέζι της γης!!

Η λέξη ποιότητα είναι αυτή που μας αντιπροσωπεύει και για αυτό το λόγο θέλουμε να σας δώσουμε την ευκαιρία να γευτείτε και να βάλετε στη καθημερινότητα σας ένα ελαιόλαδο ανωτέρας κατηγορίας.
Ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο δεν χωράει διακρίσεις. Αυτή την εμπειρία μπορούν να την γευτούν ΟΛΟΙ!!!
Μια δοκιμή θα σας πείσει.

liokarpos

extra
virgin
olive
oil

από τον ελαιώνα ….στο τραπέζι σας!!!

Ο ελαιόκαρπος ή «ΛΙΟΚΑΡΠΟΣ» ωριμάζει στα μέσα προς τέλη του φθινοπώρου όπου ξεκινάει και η συγκομιδή του ή το λεγόμενο «λιομάζωμα».
Πρόκειται για μια επίπονη και δύσκολη εργασία όπου απαιτεί δύναμη διότι γίνεται αποκλειστικά με τα χέρια, με προσεκτικό τρόπο κρατώντας τον καρπό στη φυσική του μορφή.

Αποθηκεύεται σε ειδικά τελάρα ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια στο εργοστάσιο όπου ακολουθεί η έκθλιψη του.

Η έκθλιψη του ελαιόκαρπου  γίνεται εν ψυχρώ, την ίδια μέρα αμέσως μετά την συγκομιδή διατηρώντας το 100 % της τελικής ποιότητας και γεύσης του ελαιολάδου.

Αμέσως μετά την έκθλιψη, το ελαιόλαδο φιλτράρεται, τυποποιείται, συσκευάζεται με ασφάλεια σε ειδικά κουτιά και είναι έτοιμο για αποστολή στους πελάτες μας.

Το χειμώνα και ενώ έχει τελειώσει η συγκομιδή , το ελαιόλαδο αποθηκεύεται σε ειδικές ανοξείδωτες δεξαμενές διατηρώντας το αναλλοίωτο στο 100%.

Παράλληλα ξεκινούν οι λοιπές εργασίες που χρειάζονται για την προετοιμασία της επόμενης εσοδείας όπως  η προετοιμασία του εδάφους, ο ψεκασμός και η λίπανση με συγκεκριμένα οικολογικά λιπάσματα απομακρύνοντας οποιαδήποτε μικροοργανισμό μπορεί να βλάψει την ελιά και να μειώσει την ποιότητα του τελικού ελαιολάδου